Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Uutiset

Uusi Uv-laite mallisto Hanovialta – PureLine Eco

26 helmikuun, 2024

Nuvonic, maailmanlaajuinen UV-teknologian ratkaisujen toimittaja. Hanovia joka kuuluu Nuvonic-ryhmään on tuonut markkinoille uuden ECO-tuotelinjan ultravioletti (UV) -vedenkäsittelyyn. ECO on läpimurto UV-järjestelmissä elintarvikkeiden ja juomien, lääkkeiden ja terveydenhuollon, puolijohteiden ja mikroelektroniikan, sähkön ja energian sekä rakennuspalvelujen alalla. ECO linjan laitteissa on kaikki se, mitä tiedämme tänään UV:stä, ja tarjoaa seuraavan sukupolven suorituskykyä ja tehokkuutta UV-käsittelyssä täyttäen samalla korkeimmat kestävyys- ja turvallisuusstandardit.

Keskeisiä innovaatioita ECO:n takana ovat erityisesti teollisuussovelluksiin suunnitellun uuden tehokkaan amalgaamilampun käyttö, vähemmän huoltotarvetta kuin muilla tällä hetkellä myytävillä järjestelmillä. Laitteet ovat valmiiksi koottuja ja asennusvalmiita.

ECOn sähkö/ lamppuyhdistelmä on optimoitu, joka parantaa kestävyyttä ja suorituskykyä laajemmalla käyttölämpötila-alueella. Järjestelmässä on vakiona ruostumattomasta teräksestä valmistettu uv-kammio, FDA-hyväksytyt tiivisteet sekä valinnainen automaattinen pyyhin. 7 tuuman HMI-näyttö, jossa on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä, näyttää reaaliaikaiset käyntiparametrit, kuten UV-intensiteetin, virtausnopeuden ja UV-annoksen.

Valmistajan uutissivu Eco uv-laitteesta Linkki

PureLine Eco esite Linkki

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä