Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Yritys

IP-Produkter - asiakkaidemme parhaaksi

IP-Produkter Oy on vuonna 1961 perustettu tekniikkatalo, joka myy ja markkinoi Suomessa korkeatasoisia teollisuustuotteita lastuavalle metalliteollisuudelle, prosessiteollisuudelle sekä hydrauliikka-aloille. Tuotevalikoimaamme kuuluu lisäksi tukivalmistusta ja huoltotoimintaa. Olemme toimittaneet tuotteitamme ja kokonaisratkaisuja asiakkaillemme yli 60 vuotta.

Metallintyöstökoneosasto on keskittynyt korkealuokkaisiin lastuaviin työstökoneisiin, niiden oheislaitteisiin sekä palveluihin. Valikoimastamme löytyvät ratkaisut tankosorvaukseen, suorituskykyä ja tarkkuutta vaativaan jyrsintään sekä hammaspyörien valmistukseen. Meiltä saatte myös tarvitsemanne varaosat, huolto- sekä koulutuspalvelut edustamiimme tuotteisiin.

Prosessi- ja hydrauliikkaosastomme palvelee asiakkaitamme neljällä tuotelinjalla: suodatus, hydrauliikka, pumput ja laitteet. Haluamme olla asiakkaillemme luonnollinen yhteistyökumppani, joka pystyy antamaan lisäarvoa ratkaisuillaan ja toimintatavoillaan. Meillä on pitkä kokemus alalla ja toimimme luotettavien ja laadukkaiden toimittajien kanssa, jotka toimittavat markkinoille innovatiivisia ratkaisuja. Hydrauliikan saralla autamme asiakkaitamme ratkaisemaan suodatustekniikan, hydrauliikan ja voimansiirron haasteet koneenrakennuksessa ja kunnossapidossa.

Yhdistämällä tuotteemme ja palvelumme sekä teknisen osaamisemme tarjoamme asiakkaille tarpeen vaatiessa myös vaativia kokonaisratkaisuja. Olemme osa K-DEVELOP -ryhmää, jonka tytäryhtiöihin kuuluu myös Teräskonttori Oy, joka maahantuo ja myy metalliteollisuuden lastuavia työkaluja, mittavälineitä, kiinnittimiä, hiomatarvikkeita, pienkoneita ja muita konepajojen työkaluja.

Noudatamme Teknisen Kaupan yleisiä myyntiehtoja. Olemme sekä Kaupan Liiton että Teknisen Kaupan liiton jäsen.Tutustu meidän Code of Conduct ohjeisto- ja toimintapamalliimme.

Esitteet: Metallintyöstökoneet, Prosessitekniikka, Hydrauliikka

Toimintaamme ohjaavat arvomme ovat:

Asiakaslähtöisyys

Luotettavuus

Asiantuntevuus

Visionamme on olla:

Asiakkaiden halutuin yhteistyökumppani mekaanisten tarkkuusosien valmistusteknologiassa ja kustannustehokkain hydrauliikka- ja prosessikokonaisratkaisuiden asiantuntija – ympäristö- ja ilmastovaikutukset huomioiden.

IP-Produkter asiakkaidemme parhaaksi

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä