Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Uutiset

Putkistoon asennettava automaattisuodatin

31 tammikuun, 2024

STF FMA-6000 suodatinperheen suodatin on vastavirtahuuhdeltava automaattisuodatin, joka ei vaadi erillist√§ painetta vastavirtahuuhteluun. Suodatin on tarkoitettu karkeaan veden suodatukseen. ūĚźÖūĚźĆūĚźÄ-ūĚüĒūĚüéūĚüéūĚüé suodattimet ovat s√§hk√∂k√§ytt√∂isi√§ automaattisia seulasuodattimia, jotka pystyv√§t suodattamaan 300 m¬≥/h – 50 000 m¬≥/h yhdell√§ yksik√∂ll√§ ja suodatusasteet on saatavilla v√§lill√§ 1000 – 2000 ¬Ķm.

Suodatusyksikkö asennetaan vedenottoputkistoon järvistä, joista, kanavista, vesialtaista ja muista lähteistä suojaamaan pumppausasemien, kasteluverkostojen, kaikenlaisen teollisuuden vesihuollon kohteita ja järjestelmiä. Suodatin koostuu metallirungosta, pyörivästä suodatinlevystä, liankeräimestä, puhdistusjärjestelmästä, pumpusta puhdistusveden ruiskuttamista varten ja vaihdemoottoriyksiköstä.

STF FMA-6000

Suodatinelementti on suodattimeen erityisesti kehitetty seula, joka on kiinnitetty pyörivään levyyn epäpuhtauksien keräämiseksi, jonka hydrodynaaminen profiili tarjoaa pienen painehäviön ja vähentää turbulenssia. Lisäksi suunnittelussa on huomioitu mahdollisimman tehokas puhdistuminen.

Valmistusmateriaalit valitaan kohteen vaatimusten mukaan täyttämään tarpeet pitkäikäiseen ja luotettavaan käyttöön.

Lisätietoa suodattimesta myynnistämme tai linkistä

STF FMA-6000

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä