Search
Close this search box.
Search
Close this search box.
Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Uutiset

Pumppumoottorit – turvalliseen hydrauliikkaan

27 maaliskuun, 2024

Räätälöimme moottoripumppuyksiköt asiakkaidemme tarpeiden mukaan, ratkaisuja on saatavana useissa eri kokoonpanoissa päähydrauliikan tai hätähydrauliikan tarpeisiin. Yksiköitä on saatavana joko DC- tai AC-moottoreilla, jotka on yhdistetty GC- tai W-sarjan pumppuihin sovelluksen vaatimuksista riippuen.

Moottoriin voidaan yhdistää sekä yksi- että moniosaisia pumppupaketteja. Käyttökohteen tarpeista riippuen saatavilla on laaja valikoima integroituja venttiilivaihtoehtoja, jotka ratkaisevat erilaisten mobiililaitteiden sovellusten tarpeet. Laaja-alainen kokemus ja todistettu pumppumoottorien suunnitteluasiantuntemus mahdollistava optimaalisen moottorin ja hydraulijärjestelmän suorituskyvyn materiaalinkäsittelystä ja antenninostureista raskaisiin sovelluksiin rakennuskoneissa. AC-moottoripaketeilla voimme tarjota ratkaisuja myös teollisuuden ja laitevalmistajan tarpeisiin.

  • Pumpun tilavuus: 0,8-23cc
  • Max. Paine: 275 Bar
  • Moottori: 0,3 – 4,5 Kw
  • DC-jännitealue: 12-72 VDC

Löydät lisää tietoa tuotteista esitteestä: linkki

Kannattaa myös kysyä ratkaisuista myynnistämme, esitteessä olevat ratkaisut ovat vain osa niistä kokonaisuuksista, joita pystymme toimittamaan haastaviinkin kohteisiin.

Concentric

Ota yhteyttä

    Ota yhteyttä